Van Koesveld Barneveld

Menu
Argenta-hypotheek via Van Koesveld


Bij Van Koesveld kunt u de Argenta Hypotheek vergelijken en aanvragen.

Maak een afspraak met Van Koesveld 0342-424242 op een dag dat het voor u past. De adviseur zal voor u een offerte aanvragen op basis van uw persoonlijke situatie, toekomst en wensen.

Dit zijn de documenten die u mee moet brengen in het eerste gesprek.

De adviseur bekijkt samen met u de verschillende mogelijkheden om uw plannen te realiseren. De adviseur geeft u advies over de beste financiŽle oplossing. De adviseur vraagt een offerte voor u aan. Zodra de adviseur de offerte ontvangen heeft, bekijken jullie samen de offerte. Indien u akkoord bent, ondertekent u de offerte.

Voor de beoordeling van uw aanvraag hebben wij een aantal documenten van u nodig. Bezorg de nodige documenten aan uw adviseur. De complete lijst vindt u in uw offerte. Hoe sneller u de documenten aanlevert, hoe sneller wij uw aanvraag kunnen verwerken. Na goedkeuring van uw hypotheekaanvraag, sturen wij de documenten naar uw notaris.

De notaris maakt dan een afspraak met u om de hypotheekakte en eventueel de eigendomsakte te tekenen.
 

Waar staat Argenta voor?

Alle huidige rentetarieven vergelijken.

Zelf onafhankelijk rekenen wat uw mogelijkheden zijn. 

Argentahypotheek is verkrijgbaar bij Van Koesveld. Mocht deze hypotheek niet passend zijn voor u,  dan hebben wij voldoende andere aanbieders.
 

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl - Twitter - Linkedin - Blog