Van Koesveld FinanciŽle Specialisten
Sinds 1984, klantwaardering 9+
 

Menu
Woekerpolis compensatie

Laatste kans op compensatie woekerpolis.
 

Beleggingsverzekeringen, die ook wel woekerpolissen worden genoemd, zijn al jaren veel in de publiciteit. Het heeft er alle schijn van dat verzekeraars op onrechtmatige wijze te hoge kosten op deze verzekeringen hebben ingehouden en dat polishouders recht hebben op schadevergoeding. Mogelijk geldt dit ook voor u.

 

De grootste partij die opkomt voor mensen met een woekerpolis is de Vereniging Woekerpolis.nl. Deze organisatie heeft inmiddels 125.000 leden. De vereniging procedeert tegen bijna alle grote verzekeraars zoals Achmea, Aegon, ASR, Nationale-Nederlanden en Reaal. In 2017 boekte de vereniging haar eerste succes door een schikking met een verzekeraar te treffen.

Vele duizenden leden van de vereniging ontvingen daardoor een behoorlijke schadevergoeding.

 

De vereniging Woekerpolis.nl werkt op basis van no cure no pay. Aanmelden is gratis, uitsluitend bij succes bent u een percentage van 10% verschuldigd. U hoeft dus zelf geen kosten te maken en kunt afwachten wat de collectieve acties van de vereniging voor u opleveren. Achteraf staat u een klein deel van uw vergoeding af als bijdrage in de door de vereniging gemaakte kosten. Wij zijn van mening dat dit voor u een makkelijke en aantrekkelijke manier is om ook voor compensatie in aanmerking te komen. Wij hebben als kantoor daarom besloten om onze relaties te attenderen op de activiteiten van de vereniging Woekerpolis.nl en hen te adviseren om lid te worden. Het maakt niet uit waar u uw polis heeft afgesloten of via welke verzekeringsmaatschappij. Ook oude polissen die al uitgekeerd of beŽindigd zijn kunnen meedoen.

 

U kunt kosteloos lid worden van de Vereniging Woekerpolis. Wij kunnen u daarbij helpen. Klik HIER om u rechtstreeks aan te melden.
 


Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld
De Spil 21A - 3774 SE - Kootwijkerbroek 
T. 0342-424242  M. 06-1105 6040 info@koesveld.nl